مصونیت‌بخشی ِ احساسات در «گفتمان انقلاب اسلامی»-راهبرد معاصر
حکم جدید حسین هدایتی صادر شد | محکومیت ۱۲۰۰ میلیارد تومانی فرمانده نیروی زمینی سپاه: پرندۀ فوق سبک حامل شهید مازندرانی براثر «گیر کردن» و «اصابت پره به کابل برق» سقوط کرد پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی معاون سیاسی سپاه: مردم ایران در مسیر درست تاریخ ایستاده اند | جوانان تحت تاثیر جنگ روانی دشمنان قرار نگیرند فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناو هواپیمابر، ۱۶ ناوشکن و ناوچه آمریکا را در منطقه رصد می‌کنیم | محموله نفتی توقیفی را پس گرفتیم استانداران جدید بوشهر و استان مرکزی معرفی شدند پزشکیان خطاب به سران رژیم اسرائیل: تجاوز به حریم و امنیت خود را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم | اگر آتش‌بس را بپذیرند ممکن است در نوع و شدت پاسخ ما اثر داشته باشد حسین طائب: آمریکا به دنبال جنگ مدیریت شده است | از آنجایی که فکر نمی‌کنید تصویر آمریکا و اسرائیل عوض خواهد شد سرکرده تروریست‌های حادثه تفتان به هلاکت رسید + عکس نامه همسر شهید جهاندیده خطاب به رهبر انقلاب + ویدئو جانشین فرمانده‌کل سپاه: عملیات وعده صادق ۳ حتمی است شایعات درباره سردار قاآنی برای چه بود؟ | توضیحات جدید سخنگوی سپاه سردار مرتضوی‌: تروریست‌های تفتان را ۱۵ ساعته به هلاکت رساندیم
در آستانه انتخابات 1400

مصونیت‌بخشی ِ احساسات در «گفتمان انقلاب اسلامی»

لازم است با نشر مواضع، مطالبات انقلابی و ملی و راهکارهای مشخص گفتمان انقلاب اسلامی در برون رفت از مشکلات و بالندگی ایده انقلاب اسلامی در لبیک به امام امت، از احساسات و عواطف پاک ملت مصونیت و پاسداری  گردد و این گفتمان در ماههای آتی فراگیر و با توسعه سواد رسانه ای و توانمندسازی شناختی عمومی، منجر به شکل گیری بصیرت ملی و ندای یکپارچه ملت در انتخابات ۱۴۰۰ و روی کار آمدن دولتی انقلابی گردد.
علی حمزه پور؛ کارشناس مسائل سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 01
کد خبر: ۷۶۰۲۰

مصونیت‌بخشی ِ احساسات در «گفتمان انقلاب اسلامی»

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ پدیده احساسات، عواطف و هیجانات اجتماعی یکی از عوامل ایجاد کننده فرصتها و تهدیدات اجتماعی می باشد. برای توسعه فرصتهای ناشی از احساسات اجتماعی، لازم است مبنای گفتمانی آن را بسط داد و نیز عقلانیت اجتماعی در پرتو دین با منشا نخبگان را به یاری آن واداشت. دو بال احساس و عقلانیت در پرتو انوار شرع، میتواند نجات دهنده جامعه اسلامی، از تهدیدات و خلق فرصتها در آزمون ها و میثاق های اجتماعی باشد.

 

انگاره های‌‌ ایجابی به همراه مصادیق عینی همچون عزت ملی، اقتدار ملی، پیشرفت ملی، عدالت و مبارزه با فساد و ... در کنار ارائه راهکارهای کارآمد و انقلابی مشخص، لازم است در چند ماه آتی تا دوران انتخاب تاریخی ملت ایران در سال ۱۴۰۰، با ملاحظه اولویتها و هجمه های گفتمانی، نشر داده شود تا مجددا عده ای همسو با خواست دشمنان، با جنگ روانی و سوء استفاده از سلبریتی ها و به اصطلاح مهندسی افکار عمومی با خلق توهماتی مانند دیوارکشی در پیاده روها، حل مشکلات تحریم در تعامل با کدخدا و ... ، از احساسات عمومی مردم در جهت تحمیل کاندیداهای ناکارآمد، منفور، مغایر با خواست عموم مردم و نیز گفتمان انقلاب اسلامی سوء استفاده ننمایند و مجددا ۸ سال حسرت ملی، سوء مدیریت، حقارت ملی، فقر عمومی، ناامیدی اجتماعی، شادکامی دشمنان ملت و ضربه به مشروعیت و کارآمدی نظام اسلامی را بر ما غالب نکنند.

 

 لذا لازم است با نشر مواضع، مطالبات انقلابی و ملی و راهکارهای مشخص گفتمان انقلاب اسلامی در برون رفت از مشکلات و بالندگی ایده انقلاب اسلامی در لبیک به امام امت، از احساسات و عواطف پاک ملت مصونیت و پاسداری  گردد و این گفتمان در ماههای آتی فراگیر و با توسعه سواد رسانه ای و توانمندسازی شناختی عمومی، منجر به شکل گیری بصیرت ملی و ندای یکپارچه ملت در انتخابات ۱۴۰۰ و روی کار آمدن دولتی انقلابی گردد.

 

البته این دولت انقلابی منصوب ملت انقلابی ایران اسلامی خواهد بود که توفیق رفع موانع بازدارنده، حرکت در مسیر گام دوم انقلاب، ساخت تمدن اسلامی و بسترسازی برای ظهور خورشید ولایت عظمیٰ(ارواحنافداه) را پیدا خواهد نمود. انشالله

 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده